Branding

Zoek je een leuk team om jouw branding helemaal op punt te stellen? Wel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2009 doen we reeds branding voor een heel spectrum van bedrijven.

Jamaar ja, wat is dat eigenlijk juist?

Branding is een verzameling van technieken die helpen om een positief beeld te maken van jouw zaak bij het publiek. Het helpt je ook om dat positief opgebouwde imago te behouden.

Of je er nu aan meedoet of niet, elke zaak straalt een bepaald imago uit. Die uitstraling is opgebouwd uit onderdelen zoals grafische vormgeving, copywriting, je handelsnaam, de manier waarop klanten behandeld worden en zelfs de hele bedrijfsethiek. Er zijn intussen ontelbare bedrijven in allerlei sectoren en natuurlijk zetten velen van hen ook in op herkenbaarheid. Het is daarom zeer belangrijk om een eigen identiteit te hebben zodat je je kan onderscheiden van de rest.

Een goed merk zit steeds in een staat van ontwikkeling. Het is belangrijk om met je klanten mee te denken en het is minstens even belangrijk om met hen mee te evolueren. Dat zie je zeer duidelijk bij de beste bedrijven.

Achzo, en kan Andere Koek dat voor mij doen?

Jazeker. Bij Andere Koek zijn we telkens hongerig naar leuke uitdagingen en nieuwe projecten. Wij kunnen jouw bedrijf helpen om het succesvol en stressvrij te ontplooien zodat je makkelijker mee kan evolueren met je klanten.

Aangezien elk project uniek is, past dat niet altijd in eenzelfde mal. Daarom bekijken we elke opdracht op maat en volledig naar je noden. Wat sowieso wel standaard in ons aanbod zit, is het logo met de verschillende versies en een gids waar je huisstijl volledig in beschreven staat (kleurpalet, lettertypes, designonderdelen…) zo kan je zelf ook aan de slag en tòch binnen de lijntjes kleuren. Dit pakket kan aangevuld worden met de door jou gekozen elementen, deze kunnen zowel print als digitaal zijn, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, socialmedia-afbeeldingen en nog zoveel meer.

Contacteer ons vandaag nog en we bekijken wanneer we afspreken voor een intakegesprek. Want hoe beter wij het bedrijf kennen, hoe beter wij je kunnen helpen.

Voorbeeld van de Branding Guidelines van LIEF: