LIEF : GEZONDE ONTBIJT- EN LUNCHBAR

BRANDING GRAFISCH WEB

Andrea van LIEF zocht een goede partner voor de rebranding van haar gezonde lunch en brunch bar in Mechelen. LIEF heeft naast hun heerlijke keuken ook een focus op duurzaamheid en de korte keten. Dát trekken we natuurlijk zeer graag door in de branding.

De naamkaartjes werden daarom ook geprint op ecologisch gerecycleerd papier. Andrea wou gaan voor een frisse, open & minimalistische huisstijl. Het logo en de hele huisstijl werden aangepast met moderne toetsen zodat dit nog lang kan meegaan.

"De samenwerking was enorm aangenaam! Andere Koek vertaalde de huisstijl die in mijn hoofd zat perfect naar een ontwerp en verzorgden de afwerking tot in de puntjes. Het resultaat? Een professionele weergave van waar LIEF voor staat." — Andrea van LIEF

Bezoek LIEF

Café Steenberg

BRANDING GRAFISCH WEB SOCIAL COPY MARKETING EVENEMENTEN

Café Steenberg wou af van het standaard cafetaria gevoel waarmee ze zich opgezadeld voelden. Samen met Patrick, de cafébaas, gingen we aan de slag en ontwikkelden we een brede rebranding. Hierdoor lukte het ons om de gezellige café sfeer terug te halen.

Door deze ambiance te creëren, komen er meer klanten over de vloer.

We haalden zowel het gezellige dorpsgevoel terug boven door lokale relieken te gebruiken als aankleding bovenop een huiselijk en retro interieur. Deze vormgeving wordt ook doorgetrokken in het grafische ontwerp en marketing.

Daarnaast helpen we Café Steenberg ook groeien door onze expertise van horeca, evenementen alsook technische ondersteuning.

Café Steenberg
Café Steenberg

Origins Cocktails

BRANDING GRAFISCH WEB SOCIAL COPY MARKETING

Origins Cocktails uit Leuven staat voor heerlijke cocktails en frisse mocktails met dagverse producten, huisgemaakte siropen en de beste spirits. Zij bieden leuke workshops en tastings aan en ook voor eventcatering kan je bij Origins terecht. Kortom, met hen is het steeds heerlijk genieten.

Daar past dan natuurlijk ook een branding bij die het juiste gevoel uitstraalt. Wij zijn trots dat we sinds hun start in 2014 voor hen de branding mogen maken. Van menukaarten en posters tot volledig uitgewerkte pop-upbars. We maakten de Origins branding evoluerend zodat er steeds vernieuwing in zit.

Origins Cocktail Service

Praktijk voor Psychotherapie : Yves Van der Auwera

BRANDING GRAFISCH WEB

Tijdens zijn zoektocht naar een partner om de branding van zijn eigen praktijk op te stellen, kwam Yves bij ons uit. We hebben voor hem zijn iconische logo gecreëerd, de uitgebreide huisstijl én ook een website met de juiste toon die bij hem past.

"Creatief, vlot, correct, professioneel. Maar ook warm & vriendelijk. Dit zijn de eerste woorden die in me opkomen als ik aan hen denk. Bovendien alles geserveerd met een gepast vleugje humor. Van minuut één zaten we op dezelfde golflengte. Ik ben dan ook zeer tevreden met de samenwerking. Hou enorm van de oprecht persoonlijke aanpak! lets wat ik vaak mis bij bedrijven! Kortom, da’s andere koek!" — Yves Van der Auwera

Praktijk voor Psychotherapie Yves Van der Auwera

ZIE JIJ GRAAG JOUW PROJECT HIER PRONKEN?

Dat kan zeker. Contacteer ons.